Top 5 van geldbesparende apps

MMarijke 17 augustus 2023 10:17

Iedereen wil geld besparen, toch? Maar het kan soms lastig zijn om te weten waar te beginnen. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van geldbesparende apps die je kunnen helpen bij het beheren van je financiën en het besparen van geld in je dagelijks leven. In dit artikel delen we onze top 5 van geldbesparende apps.

1. Mint

Mint is een van de beste geldbesparende apps op de markt. Het stelt je in staat om al je bankrekeningen, creditcards en zelfs investeringen op één plek te beheren. Je kunt eenvoudig je uitgaven bijhouden en budgetten instellen om je te helpen geld te besparen. Bovendien is Mint gratis te gebruiken!

2. You Need a Budget (YNAB)

You Need a Budget, ook bekend als YNAB, is een populaire app voor budgettering en geldbesparing. YNAB helpt je bij het inzichtelijk maken van je maandelijkse uitgaven en het opstellen van een budget. De app kost $6,99 per maand, maar biedt een gratis proefperiode van 34 dagen.

3. PocketGuard

PocketGuard is een app die je inzicht geeft in je uitgaven en je helpt om te besparen. De app laat zien hoeveel je over hebt om uit te geven nadat je rekeningen en geplande uitgaven zijn betaald. PocketGuard is gratis te gebruiken, met een optionele upgrade naar PocketGuard Plus voor $3,99 per maand.

4. Wallet

Wallet is een handige budget app die je helpt om je financiën te organiseren. Je kunt er al je uitgaven en inkomsten in bijhouden, en het stelt je in staat om budgetten in te stellen en te volgen. Wallet is gratis te gebruiken, met optionele in-app aankopen.

5. Spendee

Spendee is een app die je inzicht geeft in je uitgaven en je helpt bij het opstellen van een budget. Je kunt er al je rekeningen en uitgaven in bijhouden en het geeft je een overzicht van waar je geld naartoe gaat. Spendee is gratis te downloaden, met optionele in-app aankopen.

Hier is een handig overzicht van de top 5 geldbesparende apps:

App Prijs Belangrijkste functies
Mint Gratis Uitgaven bijhouden, budgetten instellen, alle rekeningen op één plek
YNAB $6,99/maand Inzicht in uitgaven, budgettering
PocketGuard Gratis / $3,99 voor Plus Inzicht in uitgaven, helpt bij besparen
Wallet Gratis / In-app aankopen Organiseren van financiën, budgetten instellen en volgen
Spendee Gratis / In-app aankopen Inzicht in uitgaven, budgettering

Deze apps zijn geweldig voor iedereen die zijn financiën beter wil beheren en geld wil besparen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.