Hoe te besparen op thuisbezorgd maaltijden

AAndrea 9 januari 2024 07:07

Eten bestellen via Thuisbezorgd is een heerlijke luxe, maar het kan soms flink in de kosten lopen. Gelukkig zijn er manieren om te besparen op thuisbezorgd maaltijden en toch te genieten van je favoriete eten. Hier zijn enkele tips om je te helpen geld besparen op maaltijdbezorging.

Kies voor de voordelige opties

Vaak hebben restaurants op Thuisbezorgd voordelige opties op hun menu staan. Kijk eens naar de 'maaltijden van de dag' of combo-aanbiedingen, dit zijn vaak de meest betaalbare opties. En vergeet niet om de portiegrootte in gedachten te houden. Soms kan een grotere maaltijd die je in tweeën deelt goedkoper uitvallen dan twee afzonderlijke kleinere maaltijden.

Gebruik kortingscodes

Er zijn vaak kortingscodes beschikbaar voor Thuisbezorgd. Hou je ogen open voor deze codes op social media, in nieuwsbrieven of op kortingscode websites. Het kan je een aanzienlijk bedrag besparen op je maaltijd. Ook heeft Thuisbezorgd een loyaliteitsprogramma waar je punten kunt verdienen bij elke bestelling, die je vervolgens kunt inwisselen voor korting.

Bestel direct bij het restaurant

Soms kan het goedkoper zijn om direct bij het restaurant te bestellen in plaats van via Thuisbezorgd. Dit komt omdat sommige restaurants extra kosten rekenen voor het gebruik van Thuisbezorgd. Het is dus altijd de moeite waard om de prijzen te vergelijken.

Overweeg afhalen

Hoewel Thuisbezorgd handig is, kunnen de bezorgkosten oplopen, vooral als je vaak bestelt. Overweeg daarom om af te halen als het restaurant in de buurt is. Dit kan je niet alleen geld besparen, maar het is ook een goede manier om even een frisse neus te halen.

Hieronder een tabel met de belangrijkste bespaartips:

Bespaartips Omschrijving
Voordelige opties kiezen Kies voor maaltijden van de dag of combo-aanbiedingen
Gebruik kortingscodes Kijk uit voor kortingscodes op social media, in nieuwsbrieven of op kortingscode websites
Bestel direct bij het restaurant Vergelijk de prijzen tussen Thuisbezorgd en het restaurant
Overweeg afhalen Bespaar op bezorgkosten door af te halen

Met deze tips kun je aanzienlijk besparen op thuisbezorgd maaltijden. Je hoeft niet altijd in te leveren op gemak of kwaliteit om voordelig uit te zijn.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.